Voorlaatste competitieronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 33ste en voorlaatste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn donderdagmiddag 13 mei (Hemelvaartsdag in Nederland, géén feestdag in Spanje) in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas, vlak voor de boulevard van Playa Burriana. De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen en beginnen allemaal om 14.30 uur. Koploper en kampioen Ajax ontvangt in Amsterdam het nog tegen degradatie knokkende VVV uit Venlo. De huidige nummer laatst ADO Den Haag vecht in eigen huis voor de laatste, theoretische, kans om aan degradatie te ontsnappen tegen Willem II uit Tilburg, dat zelf ook nog steeds niet veilig is.

Dat laatste geldt ook voor RKC, dat in Waalwijk aantreedt tegen FC Twente. PSV en AZ zijn nog in een onderling duel verwikkeld voor de tweede plaats, die recht geeft op een plaats in de voorrondes voor de Champions League. AZ speelt een uitwedstrijd tegen FC Groningen, PSV ontvangt in eigen stadion PEC Zwolle.  FC Emmen mag in eigen huis tegen Heerenveen proberen de nacompetitie te ontlopen, Fortuna speelt thuis tegen Vitesse en Sparta neemt het donderdagmiddag op tegen FC Utrecht.

In de avonduren is er donderdag bij El Fuego nog Spaans competitievoetbal te zien. In het sluitstuk van de Spaanse Primera División komt dan het Andalusische Granada CF op eigen veld in actie tegen Real Madrid, dat met stadgenoot Atlético én FC Barcelona nog is verwikkeld in de strijd om de landstitel. Die wedstrijd begint om 22.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s