II Meeting Desafío Nerja in atletiekstadion

NERJA – In het atletiekstadion Enrique López Cuenca van Nerja wordt woensdagavond 12 mei de II Meeting Deasfío Nerja afgewerkt. De atletiekwedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Aan de wedstrijden wordt deelgenomen door atleten uit geheel Spanje en een aantal atleten uit het buitenland. Er zijn in verband met de veiligheidsmaatregelen rond het Corona-virus maximaal vijfhonderd toeschouwers welkom in het stadion.

Het evenement is woensdagavond ook via YouTube live te volgen via de link https://www.youtube.com/watch?v=qFlvwUDmI7I . Bij de mannen worden de 1.000 en 1.500 meter gelopen, voor de vrouwen staan wedstrijden over 1.000 en 2.000 meter op het programma. Daarnaast staan er wedstrijden in het kogelslingeren en verspringen gepland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s