Voetbalklassieker Feyenoord-Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 32ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien. Dé topper van deze speelronde is de klassieker tussen Feyenoord en de kersverse kampioen Ajax, die op zondag 9 mei vanaf 14.30 uur wordt afgewerkt.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Ook op zaterdag 8 mei staan er diverse wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Zo is er vanaf 16.30 uur de oostelijke derby in Enschede tussen FC Twente en Heracles Almelo te zien en ontvangt Heerenveen om 18.45 uur FC Utrecht. AZ speelt in Alkmaar vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard terwijl een uur later in Venlo een degradatieduel tussen VVV en RKC Waalwijk wordt afgewerkt.

Emmen vecht een dag later in eigen huis voor verlenging van het verblijf in de Eredivisie in de noordelijke derby tegen FC Groningen (aanvang 12.15 uur), PEC Zwolle ontmoet om 14.30 uur het voor de laatste kans op lijfsbehoud vechtende ADO Den Haag. Op hetzelfde tijdstip staat de ontmoeting tussen Feyenoord en kampioen Ajax op de rol. Om 16.45 uur ontvangt Willem II in Tilburg PSV, dat jaagt op de tweede plaats in de eindstand.

Tevens zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 8 mei (aftrap 21.00 uur) in het eigen La Rosaleda-stadion tegen de huidige nummer twee in de stand van de Segunda División, Mallorca. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF maandag 10 mei vanaf 21.00 uur in Sevilla in actie voor een uitwedstrijd tegen Real Betis.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s