Las Protegidas winnaar Día de la Cruz

NERJA – Het kruis van buurtvereniging Barriada de Las Protegidas is door de keuzecommissie van Nerja uitgeroepen als winnaar van de verkiezing tot fraaiste kruis tijdens de jaarlijkse Día de la Cruz. Op de tweede plaats eindigde de Asociación de Mayores Marocueva met hun creatie bij het Hogar y Centro Social van het, tot de gemeente Nerja behorende, kustdorp Maro.

De derde prijs was er voor het kruis aan de Calle Nueva, gebouwd door buurtbewoners. Een aanmoedigingsprijs was er voor het kruis van de Hermanas del Buen Samaritano bij het bejaardentehuis van Nerja. De prijzen werden uitgereikt in de vorm van tegoedbonnen ter waarde van 200, 150 en 100 euro, welke in de aangesloten winkels besteed kunnen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s