Weekeinde zónder nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Gedurende het afgelopen weekeinde zijn er géén nieuwe Corona-besmettingen gemeld in Nerja, zo blijkt uit de gegevens van de lokale gezondheidsdiensten. Daarmee werd de gunstige ontwikkeling die zich vorige week inzette ook in het weekeinde doorgezet.

Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) daalde verder naar 37,8 (was vrijdag 30 april nog 56,8). Nerja telt derhalve nog steeds 528 besmettingen sinds het begin van de pandemie vorig jaar. Hiervan zijn inmiddels 474 personen volledig genezen verklaard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s