Sporthal gaat dienst doen als Covid-19 vaccinatiecentrum

NERJA – De gemeentelijke sporthal Pabellón Cubierto de la Ciudad Deportiva, naast de atletiekbaan langs de N-340, gaat met ingang van maandag 3 mei dienst doen als Covid-19 vaccinatiecentrum. Dit heeft de gemeenteraad van Nerja donderdag 29 april tijdens de maandelijkse raadsvergadering besloten.

Bij het vaccinatiecentrum kunnen naast inwoners van Nerja ook inwoners van Frigiliana, Torrox en Cómpeta terecht. De bedoeling is om op deze locatie met ingang van maandag minimaal vierhonderd mensen per dag te vaccineren. Volgens burgemeester José-Alberto Armijo heeft de gemeente de sportfaciliteit ter beschikking gesteld ‘om het vaccinatieproces te versnellen, zodat we zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen kunnen vaccineren en daarmee het virus kunnen indammen.’

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s