Gunstige ontwikkeling Corona-cijfers voor Nerja

NERJA – Het aantal Covid-19 besmettingen in Nerja is in de afgelopen week niet verder gestegen. De afgelopen drie dagen kwam er geen enkele positief geval bij. In het begin van de week werden er nog wel twee nieuwe gevallen gemeld, maar vrijdag stelden de gezamenlijke gezondheidsdiensten de cijfers bij met eveneens twee gevallen waardoor het totaal deze week niet verder is opgelopen.

Nerja telt derhalve (evenals afgelopen maandag) nog steeds 528 besmettingen sinds het begin van de pandemie vorig jaar. Hiervan zijn inmiddels 463 personen volledig genezen verklaard. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) is deze week verder gedaald naar 56,8. (was maandag 26 april nog 89,9).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s