Einde slecht weer-periode in zicht

NERJA – De periode met regen en mindere temperaturen rond Nerja lijkt vanaf woensdag 28 april ten einde. Dit voorziet het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen.

Woensdag bestaat er in de middaguren nog een lichte regenkans, daarna is het volgens de meteorologen voorlopig afgelopen met de neerslag en laat de zon zich meer zien aan de Costa del Sol. De gemiddelde dagtemperaturen schommelen de komende dagen rond de 20 graden Celsius, wél steekt er vanaf woensdag bij tijd en wijle een vrij krachtige wind op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s