Vroege tegentreffer nekt Málaga CF

MALAGA – Slechts tien minuten mochten de voetballers van Málaga CF zaterdagmiddag 24 april de illusie koesteren dat er aan de thuiswedstrijd tegen Fuenlabrada één of meer punten overgehouden kon worden. In de elfde minuut kregen de bezoekers een strafschop toegewezen, die vervolgens door de Fransman Randy Nteka werd benut.

De vroege tegenslag kwam Málaga in het vervolg van de wedstrijd nooit meer te boven. In het eigen La Rosaleda-stadion ging de Andalusische formatie wel verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar meer dan veel balbezit leverde dit niet op. Fuenlabrada, evenals Málaga een middenmoter in de Segunda División, hield de gelederen gesloten en trok daarmee de drie punten over de streep: 0-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s