Viering Nederlandse Koningsdag bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Ook aan de Spaanse Costa del Sol wordt dinsdag 27 april de Nederlandse Koningsdag gevierd. In Nerja gebeurt dat bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor het strand van Playa Burriana.

Daar wordt Koningsdag dinsdag 27 april vanaf 12.00 uur gevierd met typische Hollandse hapjes, Nederlandstalige muziek en een echte Nederlandse sfeer, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de momenteel geldende beperkingen vanwege het Corona-virus.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Een gedachte over “Viering Nederlandse Koningsdag bij bar El Fuego in Nerja

  1. Dit vinden Erik en ik ontzettend leuk. Wij komen altijd de maand mei in Nerja en jullie gedag zeggen, maar door het coronagebeuren mogenwe vanuit Nederland niet reizen naar Spanje tot 15 mei. We komen nu de maand juni. Alles goed met jullie? Liefs. Erik en Margot

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s