Granada CF ruim langs Eibar

GRANADA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Primera División boekte het Andalusische Granada CF donderdagavond 22 april een relatief makkelijke en ruime overwinning op het bezoekende SD Eibar. Na negentig minuten stond er in het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada een ruime 4-1 eindstand op het scorebord.

Granada had donderdagavond weinig moeite om Eibar, dat wel het meeste balbezit had gedurende het duel, onder controle te houden. De openingstreffer van Roberto Soldado liet 21 minuten op zich wachten, José-Antonio Rodríguez verdubbelde de marge een kwartier later. Na de rust scoorde Enrique García (voetbalnaam ‘Kike’) nog wel de aansluitingstreffer voor Eibar, maar in de slotfase stelden Soldado en de Braziliaan Robert Kennedy de winst veilig voor de thuisclub: 4-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s