Ajax-AZ en ander Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 30ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De dertigste speelronde wordt vrijdagavond 23 april geopend met het duel tussen Willem II en RKC, aanvang 18.45 uur. PSV ontvangt een dag later op hetzelfde tijdstip FC Groningen, Ajax en AZ werken hun onderlinge duel af op zondag 25 april (aanvang 14.30 uur) in Amsterdam. Feyenoord speelt die dag vanaf 16.45 uur in eigen huis tegen Vitesse.

Tevens zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 24 april (aftrap 16.00 uur) in het La Roselada-stadion van Málaga een thuiswedstrijd voor de Segunda División tegen Fuenlabrada. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF zondag 25 april vanaf 18.30 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen FC Sevilla.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s