Playa Burriana krijgt douche voor mensen met een lichamelijke beperking

NERJA – Op het populairste strand van Nerja, Playa Burriana, is woensdagochtend 21 april een speciale douchegelegenheid in gebruik gesteld. De installatie moet mensen met een lichamelijke beperking in staat stellen te douchen voor en na het betreden van het strand.

Volgens wethouder strandzaken Maricarmen López stond een dergelijke installatie al lang op het verlanglijstje van het gemeentebestuur van Nerja. “Het doel is om onze stranden ook toegankelijk te maken voor mensen met een lichamelijke handicap. We hopen dit model een succes wordt, waarna we ook over kunnen gaan tot het installeren van dergelijke douches op de andere stranden van Nerja en Maro”, gaf López aan bij de ingebruikname van de nieuwe douche.

Met de installatie van de speciale douchegelegenheid is een bedrag gemoeid van een kleine drieduizend euro, dat door de gemeente Nerja is gefinancierd.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s