Nieuwe regenperiode in aantocht voor Nerja en omgeving

NERJA – Na drie dagen zonder neerslag en met aangename temperaturen lijkt het met ingang van donderdag 22 april weer even gedaan met het voorjaarsweer voor Nerja en omstreken. De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet voor de komende dagen, met uitzondering van vrijdag 23 april, veel regenval en een aanwakkerende wind in de Axarquía-regio rond Nerja.

De gemiddelde dagtemperatuur blijft daarbij volgens de weerkundigen schommelen rond de 20 graden Celsius, zowel in het aanstaande weekeinde als de volgende week. De verwachte krachtige wind steekt in de vooruitzichten donderdagavond 22 april de kop op, om na vrijdag weer wat af te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s