Inhaalduel Ajax-FC Utrecht te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers kunnen het inhaalduel voor de Nederlandse Eredivisie tussen koploper Ajax en middenmoter FC Utrecht donderdagavond 22 april in Nerja rechtstreeks volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De wedstrijd wordt daar vanaf 18.45 uur uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Op dezelfde avond is er bij El Fuego ook Spaans Primera División-voetbal te zien, als de Andalusische voetbalclub Granada CF om 21.00 uur aantreedt voor een duel met hekkensluiter Eibar. Bar El Fuego is te vinden aan de Calle Filipinas, aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s