Letse Olympiërs trainen in Nerja

NERJA – Een deel van de Olympische selectie van Letland bereidt zich momenteel in Nerja voor op de komende Olympische Spelen van Tokio. De atleten hebben hiervoor het sportstadion Ciudad Deportiva Enrique López Cuenca van Nerja gekozen als uitvalsbasis.

In het verleden bereidde ook een deel van de Nederlandse schaatsselectie (met onder anderen vijfvoudig Olympisch kampioene Ireen Wüst) zich al eens voor op de Spelen via een trainingskamp in Nerja. Ook andere Europese atleten kozen in het verleden Nerja als uitvalsbasis tijdens hun voorbereidingen op zomer- of winterspelen.

Burgemeester José-Alberto Armijo bracht de groep maandagochtend 19 april een bezoek en gaf daarbij aan dat Nerja blij en trots is om dergelijke trainingsfaciliteiten te kunnen bieden en daarmee internationale selecties te faciliteren in hun voorbereidingen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s