Málaga CF houdt punt over aan tranentrekker op Gran Canaria

LAS PALMAS – In een kwalitatief uiterst pover duel hebben UD Las Palmas en Málaga CF zaterdagavond de punten onderling verdeeld in hun wedstrijd voor de Spaanse Segunda Divisíon. De voetbalwedstrijd was zeventig minuten het aanzien amper waard, pas in de laatste twintig minuten was er daadwerkelijk iets van sportieve waarde te zien in het voetbalstadion Estadio de Gran Canaria op het Spaanse eiland.

Thuisclub UD Las Palmas had in die eerste zeventig minuten veruit het meeste balbezit maar toonde zich daarbij vooral een tandeloze tijger. Vanuit het niets kwam Málaga twaalf minuten voor tijd op voorsprong, toen de Serviër Stefan Šćepović de bal binnen werkte: 0-1. Las Palmas had slechts een paar minuten nodig om de rug te rechtten na deze tegenslag.

Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal zag de Málaga-defensie bij een hoekschop de Argentijn Sergio Araujo volledig over het hoofd, waarop deze volledig vrijstaand de gelijkmaker kon binnen knikken: 1-1. Een tweede treffer van Las Palmas, diep in de blessuretijd, werd afgekeurd wegens buitenspel waardoor beide ploegen één punt overhielden aan het onderlinge treffen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s