Manchester United maakt einde aan Europees optreden van Granada CF

MANCHESTER – De succesreeks van voetbalclub Granada CF tijdens het debuutoptreden in een Europees bekertoernooi is donderdagavond 15 april een halt toegeroepen door het Engelse Manchester United. De gelouterde Britse formatie bleek in de return van de kwartfinales voor de Europa League opnieuw met 2-0 te sterk voor de Andalusische equipe. Vorige week werd door Manchester al met 0-2 in Granada gewonnen.

De laatste hoop van Granada op een eventuele stunt was al na zes minuten spelen verdwenen toen de Uruguyaan Edinson Cavani de thuisclub op een vroege voorsprong zette. Granada gaf daarna nog wel goed partij maar kwam niet tot scoren. Door een eigen doelpunt van Jesús Vallejo in de slotminuut eindigde ook deze wedstrijd in een 2-0 overwinning van Manchester United.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s