Viering zestigjarig bestaan Las Protegidas

NERJA – Het programma rond de viering van het zestigjarig bestaan van de wijk Las Protegidas is dinsdag 13 april begonnen met de plaatsing van herdenkingsvlaggen op het Plaza de Andalucía in Nerja. Het feestprogramma is voorlopig (in verband met de risisco’s rond het Corona-virus) vooral digitaal te volgen via de facebooksite van de gemeente Nerja.

Gedurende de eerste twee weken van de maand mei is er in de Sala Mercado van Nerja een foto-tentoonstelling te zien, waarbij vooral de eerste jaren van de wijk in beeld worden gebracht. Ook is er op vrijdag 14 mei een activiteit gepland in het Centro Cultural Villa de Nerja, waarbij wordt teruggekeken naar het moment dat de eerste vijftig families zestig jaar geleden de sleutels van hun destijds nieuwe woningen kregen.

Die avond begint om 20.00 uur, het aantal plaatsen is daarbij beperkt vanwege de Corona-maatregelen. Hoe het complete programma rond het jubileum er voor de rest van het jaar uitziet wordt binnenkort bekend gemaakt door de gemeente Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s