El Boquetillo viert achtjarig bestaan

FRIGILIANA – Tapasbar en restaurant El Boquetillo in Frigiliana viert op zaterdag 17 april het achtjarig bestaan met optredens van de Argentijnse zangeres Rose Philippens en de Britse Box Drum Band. De optredens beginnen zaterdag rond 16.30 uur.

De Box Drum Band heeft onder meer de lokaal vermaarde gitarist en zanger Lee Townsend binnen de gelederen. El Boquetillo is te vinden aan de aan de Calle San Sebastián 8, de optredens kunnen gratis worden bijgewoond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s