Granada in slotfase voorbij Valladolid

VALLADOLID – Met een doelpunt vlak voor tijd besliste voetbalclub Granada CF zondagavond 11 april het voetbalduel in de Spaanse Primera División tegen Real Valladolid in het eigen voordeel: 1-2. De Andalusische formatie, bezig aan een druk seizoen en momenteel ook nog actief in de Europa League, keek in de uitwedstrijd lang tegen een 1-0 achterstand aan en zette deze in de laatste twaalf minuten alsnog om in een positief resultaat.

De Chileense middenvelder Fabián Orellana zette de thuisclub vier minuten voor rust op voorsprong in een gelijk opgaand duel. Twaalf minuten voor tijd bracht Jorge Molina Granada CF weer naast Real Valladolid, Joaquín-José Marín tekende vier minuten voor tijd voor de beslissende treffer: 1-2.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s