Sombere weersvooruitzichten rond Nerja

NERJA – Met relatief veel bewolking én neerslag zijn de weersvoorspellingen voor Nerja en omstreken voor de komende dagen somber. Dit blijkt uit de meest recente verwachtingen van de meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Na de regen van zaterdagochtend 10 april is er ook voor de rest van het weekeinde grote kans op neerslag, met mogelijke lichte opklaringen op maandag 12 en dinsdag 13 april. Voor de rest van de komende week zijn de vooruitzichten somber, met een daling van de gemiddelde dagtemperatuur naar circa zestien graden Celsius volgens de voorspellingen van Aemet.

Tot en met dinsdag 13 april verwachten de weerkundigen nog temperaturen rond de negentien graden, waarbij de wind het grotendeels laat afweten. Naar verwachting laat de zon zich de komende dagen slechts sporadisch zien aan de Costa del Sol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s