Manchester United maatje te groot voor Granada CF

GRANADA – In de kwartfinale van de Europa League heeft het Engelse Manchester United donderdagavond 8 april een vrijwel zeker einde gemaakt aan de voetbaldroom van het Andalusische Granada CF. In een weinig hoogstaande wedstrijd won de Britse grootmacht met 0-2 van de Spaanse debutant in een Europees bekertoernooi.

Om tot dit resultaat te komen hoefde Manchester in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenas niet eens tot het uiterste te gaan, daarvoor was het krachtsverschil tussen beide ploegen te groot. De wedstrijd kende nog wel een bizar incident toen er een paar minuten was gespeeld: ondanks het verbod op de aanwezigheid van publiek rende een streaker tussen de voetballers door het veld in. De man werd zonder veel problemen afgevoerd door de politie.

Na een half uur spelen nam Manchester de leiding via een fraaie treffer van Marcus Rashford. Granada drong daarna wel voorzichtig aan met een reeks schoten van afstand maar de ervaren Britse formatie gaf de winst niet uit handen. In de slotminuut liep Manchester United zelfs uit naar 0-2, toen Bruno Fernandes een makkelijk gegeven strafschop benutte. Volgende week gaat Granada CF op bezoek bij Manchester United voor de return.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s