Nerja opent sollicitatieprocedure voor nieuwe strandwachten

NERJA – De gemeente Nerja is voor het naderende zomerseizoen op zoek naar een aantal nieuwe strandwachten. Daartoe is inmiddels een sollicitatieprocedure begonnen, de eerste fysieke tests worden zaterdag 10 april en zondag 11 april afgenomen in het atletiekstadion Enrique López Cuenca van Nerja.

In het weekeinde van zaterdag 24 en zondag 25 april volgt er nog een uitgebreide test qua kennis van de locaties rond Nerja en de diverse reddingsmaterialen. De stranden van Nerja kennen gedurende het zomerseizoen dagelijks van 11.45 tot 20.00 uur een volledige bezetting qua strandwachten.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s