Kwartfinales Europa League in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun verblijf in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo zijn daar deze week op donderdagavond 8 april de voetbalwedstrijden in de kwartfinales van de Europa League te zien op diverse grote tv-schermen. Ajax komt vanaf  21.00 uur in actie voor een thuiswedstrijd tegen het Italiaanse AS Roma, het Andalusische Granada CF ontvangt tegelijkertijd in het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion het Engelse Manchester United. De returns worden een week later afgewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s