Drie nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Het afgelopen weekeinde zijn er binnen de gemeente Nerja drie nieuwe Corona-besmettingen aan het licht gekomen. Dit meldden de lokale gezondheidsdiensten in een overzicht aangaande de meest recente ontwikkelingen rond het Covid-19 virus.

In totaal zijn er binnen de gemeente Nerja (circa 21.000 inwoners) sinds het begin van de pandemie 498 Covid-19 besmettingen gedetecteerd. Hiervan zijn inmiddels 407 personen volledig genezen verklaard. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) stond maandag op 52,0, waar het vorige week nog op 61,5 stond en nog geen maand geleden de grens van 500 benaderde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s