Week met veel bewolking voor Nerja

NERJA – Na een aantal dagen met relatief hoge temperaturen en veel zon lijkt er een week in aantocht met veel bewolking en een daling voor wat betreft de gemiddelde dagtemperaturen. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen.

Daarin voorspelt Aemet gemiddelde dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius en voor de komende dagen veel wolkendekken, waardoor de zon zich slechts sporadisch laat zien boven Nerja en omgeving. Aan het einde van de week is daarbij ook een (geringe) kans op neerslag. De wind laat het deze week grotendeels afweten terwijl de temperaturen in de loop van de week iets teruglopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s