Late treffer brengt Málaga CF langs Lugo

LUGO – Na twee gelijke spelen en een verliespartij in de competitie voor de Spaanse Segunda Divión slaagde Málaga CF er zondagavond 4 april eindelijk weer eens in om een voetbalwedstrijd in winst om te zetten. In Lugo werd tegen de club van die naam met 0-1 gewonnen.

De wedstrijd leek lang op een bloedeloze 0-0 puntendeling tussen twee gelijkwaardige ploegen af te stevenen. Pas zes minuten voor tijd brak de Serviër Stefan Šćepović de ban en scoorde hij de winnende treffer voor Málaga CF. Mede door dit resultaat bezet Málaga nu na 33 speelronden de negende plaats op de competitieranglijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s