Nerja wil lokale ondernemers steunen met gratis webportaal

NERJA – Met de oprichting van een verkoop-webportaal wil de gemeente Nerja lokale ondernemers steunen en de mogelijkheid bieden om hun producten gratis via internet aan te bieden. Het webportaal is één van de maatregelen die zijn voortgekomen uit een lokaal onderzoek naar mogelijkheden om ondernemers in en rond Nerja tijdens de huidige Corona-crisis een hart onder de riem te steken en waar mogelijk te steunen.

Een en ander komt naar voren uit een digitaal overleg tussen de burgemeester van Nerja, José Alberto Armijo, en de voorzitters van de Asociación de Empresarios de Nerja (AEN, Juan Carlos Pinilla) en het Centro Comercial Abierto (CCA, Enrique Lopéz Cuenca). Daarnaast overweegt Nerja om een bedrag van 400.000 euro op de gemeentelijke begroting te reserveren voor het bieden van ondersteuning aan lokale bedrijven die door de crisis in de financiële problemen dreigen te komen.

Armijo vroeg de lokale ondernemers daarbij om in de huidige crisisperiode zo veel mogelijk onderling te blijven samenwerken en vooral in overleg te gaan met de gemeente in de zoektocht naar oplossingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s