Theatervoorstelling in Centro Cultural

NERJA – Voor het eerst sinds het uitbreken van de Corona-pandemie is er volgende week in het Centro Cultural Villa de Nerja weer een theatervoorstelling te bezoeken. Opgevoerd wordt op zaterdag 10 april (aanvang 20.00 uur) de voorstelling ‘Plenilunio’.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 en kosten vijf euro per stuk. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de stichtingen Cáritas en Nerja Solidaria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s