Pijnlijke nederlaag voor Málaga CF in streekderby

MALAGA – In het streekduel met Almería UD leed voetbalclub Málaga CF dinsdagavond 30 maart een pijnlijke nederlaag in eigen huis: 0-3. De bezoekers, die nog jagen op een mogelijke promotie naar de Primera División, namen al in het eerste half uur van de wedstrijd afstand met twee treffers en voegden daar in de tweede helft nog één doelpunt aan toe.

De eerste treffer kwam al na twaalf minuten tot stand en kwam voor rekening van de Argentijn Lucas Robertone. Ruim een kwartier later tilde Almería de marge naar twee doelpunten via José Carlos Lazo. Almería was gedurende de wedstrijd de bovenliggende partij en drukte dat halverwege de tweede helft uit met nóg een treffer. Deze kwam op naam van de Nigeriaan Umar Sadiq.

Mede door deze winst doet Almería nog volop mee in de strijd om de titel in de Segunda División. Málaga bezet na 32 competitiewedstrijden de tiende plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s