Mercadona-supermarkten twee dagen gesloten tijdens Semana Santa

NERJA – De supermarktketen Mercadona heeft voor deze week (Semana Santa, de ‘heilige’ week rond Pasen) de openingstijden aangepast. De beide vestigingen in Nerja zijn donderdag 1 april tot 15.00 uur geopend, op vrijdag 2 april (Goede Vrijdag, Viernes Santo) en zondag 4 april (Pasen, nationale feestdag) zijn deze winkels gesloten.

Mercadona heeft twee vestigingen in Nerja. De oudere is te vinden in het centrum van de stad  aan de Calle San Miguel (tegenover het bureau van de Guardia Civil), in 2014 werd de nieuwste vestiging aan Calle Cártama (naast de N-340 bij de rotonde boven de wijk Burriana) geopend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s