Soul- en motownmuziek bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar in Nerja staat zaterdagavond 3 april een avond met soul- en motownmuziek geprogrammeerd met Johnny G. als uitvoerend artiest. De avond bij Fitzgerald’s, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja, begint om 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt 10 euro per persoon, vooraf boeken/reserveren wordt aanbevolen in verband met de beperkte capaciteit vanwege de huidige Corona-maatregelen. Dit kan telefonisch via het nummer (+34) 693 700 810.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s