Málaga CF niet langs laagvlieger FC Cartagena

CARTAGENA – In de Spaanse Segunda División is voetbalclub Málaga CF er zaterdagavond 27 maart niet in geslaagd zich te ontdoen van het laag geklasseerde FC Cartagena. In de uitwedstrijd bleef de Andalusische middenmoter steken op 1-1. Cartagena beëindigde de wedstrijd met tien spelers, nadat in de slotfase Raúl Rodríguez van het veld werd gestuurd.

Cartagena, de nummer twintig van de competitiestand, nam in het eigen Cartagonova-stadion vrij vroeg in de wedstrijd de leiding na een doelpunt van Alberto Cayarga (veertiende minuut). Málaga joeg vervolgens lang tevergeefs op de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk negen minuten voor tijd dankzij de middenvelder Jozabed Sánchez: 1-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s