Temperaturen iets omhoog rond Nerja

NERJA – De temperaturen rond Nerja gaan de komende dagen verder omhoog tot circa 23 graden Celsius. Daar tegenover staat de komst van vrij hardnekkige bewolking dit weekeinde en de volgende week, terwijl ook de wind toeneemt.

Een en ander blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Voor de komende dagen worden temperaturen verwacht met een gemiddelde dagwaarde van circa 20 graden Celsius, na het weekeinde lopen deze nog iets verder op. De zon wordt dit weekeinde en komende week vooral in de ochtenduren aan het oog onttrokken door wolkendekken, zo voorzien de meteorologen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s