Foto-expositie in hal van Centro Cultural Villa de Nerja

NERJA – In de hal van het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja is tot en met zondag 11 april de foto-expositie ‘Nazareno, una mirada la pasado’ te bezichtigen. Deze is georganiseerd door de broederschap Nuestro Padre Jesus Nazareno y María Santísima de los Dolores in samenwerking met de afdeling cultuur van de gemeente Nerja.

De expositie is dagelijks gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het Centro Cultural. De momenteel geldende Corona-maatregelen (zoals de dragen van een mondmasker en het onderling bewaren van anderhalve meter afstand) zijn daarbij van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s