WK-kwalificatieduels Oranje te zien in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard langs Playa Burriana) in Nerja wordt de komende dagen een reeks aan kwalificatieduels voor het wereldkampioenschap voetbal uitgezonden. Zo zijn de komende wedstrijden van het Nederlands elftal tegen respectievelijk Turkije, Letland en Gibraltar te volgen bij El Fuego.

De ontmoeting met Turkije vindt woensdagavond 24 maart plaats en wordt vanaf 18.00 uur afgewerkt het Atatürk Olympisch stadion van Istanbul. Op zaterdagavond 27 maart volgt het duel met Letland in de ArenA van Amsterdam. Ook deze wedstrijd begint om 18.00 uur. Dinsdag 30 maart staat de ontmoeting Gibraltar-Nederland (aanvang 20.45 uur) op de rol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s