Warmer weer in aantocht voor Nerja en omgeving

NERJA – Na een aantal dagen met relatief lage temperaturen en wat neerslag lopen de komende dagen de temperaturen weer wat op voor Nerja en omgeving. In de loop van de week wordt daarbij de grens van 20 graden Celsius gehaald, terwijl de regenbuien wegtrekken van de Costa del Sol.

Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen. Maandag 22 maart blijft de gemiddelde dagtemperatuur nog steken op zo’n 18 graden Celsius, later in de week lopen de temperaturen gestaag iets verder op. Van wind is daarbij volgens de meteorologen de komende dagen nauwelijks sprake terwijl de zon zich volop laat zien boven Nerja en naaste omgeving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s