Temperatuur gaat omlaag in weekeinde

NERJA – Er komt een tijdelijk einde aan het fraaie voorjaarsweer in en rond Nerja, zo verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Volgens de meest recente weersverwachtingen komt het kwik op zaterdag 20 maart niet hoger dan een gemiddelde temperatuur van 14 graden Celsius, waarbij ook neerslag wordt voorzien.

Een kleine regenkans is er ook op vrijdagmiddag 19 maart, vanaf maandag 21 maart neemt de zon de regie weer in handen en lopen de temperaturen weer op richting de grens van 20 graden Celsius. De wind is de komende dagen volgens de deskundigen van Aemet onregelmatig en steekt bij vlagen de kop op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s