Expositie Contemporánea te zien in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Expociones van Nerja is met ingang van donderdag 18 maart de expositie Contemporánea te zien met werken van de uit Vélez-Málaga afkomstige kunstschilder Álvaro Manén. De tentoonstelling loopt tot zaterdag 3 april.

De expositie is dagelijks de bezoeken tussen 11.00 en 14.00 uur en van 17.00 tot  19.30 uur. De Sala Municipal de Expociones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s