Brit overlijdt in Nerja na val in gat naast wandelpad

NERJA – Een 74-jarige Brit is vorige week om het leven gekomen na een val in de wijk San Juan de Capistrano in Nerja. De Engelsman, die al meer dan tien jaar Nerja woonde, viel zaterdagavond 6 maart onderweg naar huis rond negen uur ’s avonds samen met zijn vrouw in een twee meter diep gat naast een wandelpad in de wijk.

De vrouw raakte bij de val bewusteloos. Toen zij om zes uur de volgende ochtend weer bij kennis kwam alarmeerde ze via haar telefoon de hulpdiensten, die ter plekke vaststelden dat haar echtgenoot met zijn hoofd op een steen was gevallen, met noodlottige afloop.

Het gat naast het wandelpad (ín de urbanisatie San Juan de Capistrano, louter toegankelijk voor bewoners) ontstond al in 2007 na een regenperiode. De plannen tot herstel stuitten op een administratieve wirwar tussen alle betrokken partijen. Na het ongeval zijn er door de gemeente Nerja hekken rond het gat geplaatst, in afwachting van een reparatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s