Werk aan Calle María de Waard nadert eindfase

NERJA – De uitbereide en langdurige renovatie van de Calle María de Waard in Nerja nadert de eindfase. Dit verklaarde burgemeester José Alberto Armijo donderdagochtend nadat hij samen een groep deskundigen een inspectietocht had gemaakt langs de werken, die inmiddels al maanden bezig zijn. Volgens Armijo wordt gemikt op ‘de eerste weken van april’ voor de oplevering van de straat.

De gemeente Nerja heeft bijna een half miljoen euro geïnvesteerd in de renovatie van de 376 meter lange straat. Bij de herinrichting zijn ook bestaande problemen met de waterafvoer bij regenval én de riolering aangepast. Ook werden de stoepranden vernieuwd en is het wegdek ter plekke onder handen genomen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s