Granada CF zet stap richting kwartfinales Europa League

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF heeft donderdagavond 11 maart in het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion een gedegen stap gezet in de richting van de kwartfinales van de Europa League. Met een zwaarbevochten 2-0 zege in de thuiswedstrijd tegen Molde FK kan Granada volgende week de return in Noorwegen met vertrouwen tegemoet zien.

Makkelijk kwam de overwinning op de Noren geenszins tot stand. De bezoekers hadden een licht veldoverwicht en kregen ook tal van kansen. Toch was het Granada dat na een klein half uur spelen optimaal profiteerde toen de Noorse defensie zich volledig verslikte in een lange bal vanuit het strafschopgebied van Granada. Jorge Molina reageerde bliksemsnel en liet zich de plotselinge mogelijkheid niet ontnemen: 1-0.

Een tweede Andalusische treffer, halverwege de tweede helft van Roberto Soldado, brak het verzet van de bezoekers en betekende een 2-0 eindstand.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s