Foto-expositie ‘Mujer’ in Centro Cultural

NERJA – In de hal van het Centro Cultural Villa de Nerja, het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, is tot en met vrijdag 19 maart de fototententoonstelling ‘Mujer’ te bezoeken. Deze expositie is, in samenwerking met de lokale Fotoclub, ingericht in het kader van de Día Internacional de la Mujeres (Internationale Vrouwendag).

De viering daarvan kent Nerja dit jaar een aangepast programma. Daarbij is onder meer de traditionele ‘Caminata por la igualdad’ (Mars voor gelijkheid) door de binnenstad van Nerja vervallen in verband met de huidige veiligheidsmaatregelen rond de Corona-crisis. De expositie ‘Mujer’ is tot en met vrijdag 19 maart dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

Ter afsluiting van de week rond de Día Internacional de la Mujeres is er op vrijdag 12 maart (aanvang 17.00 uur) in het Centro Cultural de conferentie ‘La Voz de las Poetas Andaluzas’ (vrij vertaald ‘De stem van de Andalusische dichters’). Deze is georganiseerd door de vereniging ‘De la Mano con Vosotras’ en is gratis toegankelijk. Het aantal beschikbare plaatsen is daarbij beperkt vanwege de Corona-veiligheidsmaatregelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s