Corona-incidentiecijfer voor Nerja blijft dalen

NERJA – Het zogeheten incidentiecijfer, waarmee het aantal Corona-gevallen binnen een gemeente wordt aangegeven, blijft dalen in Nerja. Gedurende het afgelopen weekeinde van 6 en 7 maart kwam er slechts één nieuw geval aan het licht, terwijl zes personen genezen werden verklaard.

Daarmee is het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) voor Nerja verder gedaald naar 18,9. Tot op heden zijn er, sinds het begin van de pandemie, 473 gevallen van Covid-19 besmettingen gemeld in Nerja. Hiervan zijn 343 personen inmiddels volkomen genezen verklaard.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s