Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 25ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De 25ste speelronde in de Eredivisie wordt vrijdagavond 5 maart (20.00 uur) afgetrapt met het duel tussen hekkensluiter FC Emmen en Sparta.

Op zaterdag 6 maart speelt Feyenoord in de Rotterdamse Kuip tegen VVV Venlo (aftrap 16.30 uur), in de vroege avond (18.45 uur) staat in Enschede de ontmoeting tussen FC Twente en Willem II op de rol. Koploper Ajax komt op zondag 7 maart om 12.15 uur in Amsterdam in actie tegen FC Groningen, PSV gaat op bezoek bij Fortuna Sittard (14.30 uur) en Vitesse ontvangt vanaf 16.45 uur in Arnhem tegenstander AZ.

Tevens zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 7 maart (aftrap 14.00 uur) in het eigen La Roseleda-stadion voor de competitie in de Segunda Divisón tegen Sabadell.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s