Bonnie Tyler deze zomer naar Motril en Marbella

MOTRIL/MARBELLA – De Britse zangeres Bonnie Tyler komt deze zomer met haar tour naar Andalucía om in onder meer Motril en Marbella optredens te verzorgen. De 69-jarige Tyler begint haar tour dit jaar in Tsjechië en doet, volgens de huidige planning, op 13 augustus Motril aan.

Tyler begon haar lange in indrukwekkende carrière in 1975. Haar single ‘It’s a heartache’ bereikte in 1977 de derde positie in de Nederlandse Top-40. In Marbella treedt de zangeres op 14 augustus op tijdens het Starlite Festival (meer informatie: https://www.elcorteingles.es/entradas/conciertos/todos/).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s