Flying Dolphins op zondagen in maart bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – De in de Axarquía-regio vermaarde en populaire band The Flying Dolphins treedt deze maand iedere zondag (met ingang van zondag 7 maart) op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

De optredens beginnen telkens rond 14.00 uur en duren tot 17.00 uur. Gezien de huidige beperkingen in verband met het Corona-virus én de verwachte drukte is raadzaam om vooraf een tafel te reserveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s