Granada CF op valreep langs laagvlieger Elche

GRANADA – In het eigen Nuevo Los Cármenes-voetbalstadion wist Granada CF zich zondagavond 28 februari pas in de slotfase te ontdoen van de nummer voorlaatst in de Primera División, Elche. Lange tijd leek de wedstrijd op een 1-1 gelijkspel uit te draaien. Pas elf minuten voor tijd wist de thuisclub alsnog de drie punten zeker te stellen: 2-1.

Het in Europees verband zo succesvolle Granada (de Andalusische club schaarde zich in het debuutjaar op de Europese velden vorige week bij de laatste zestien in de Europa League, red.) had de handen meer dan vol aan de bezoekers van laagvlieger Elche CF. De bezoekers hadden over de gehele wedstrijd zelfs de bovenhand maar zagen geen kans dit verschil in doelpunten uit te drukken.

Granada nam na een half uur spelen de leiding via een treffer van de Portugees Domingos Quina. Elche toonde veerkracht en kwam tien minuten later langszij na een doelpunt van de Argentijn Lucas Boyé. Vervolgens duurde het tot de 79ste minuut alvorens José Antonio Rodríguez de winnende treffer produceerde: 2-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s