Gemeente Nerja creëert 52 banen in crisistijd

NERJA – Met de werving van 52 arbeidskrachten voor hetzelfde aantal (tijdelijke) banen hoopt de gemeente Nerja verlichting te kunnen brengen op de lokale arbeidsmarkt, nu vanwege de Corona-crisis veel mensen hun baan hebben verloren en op zoek zijn naar arbeidsplaatsen.

Ter invulling van deze vacatures zoekt de gemeente Nerja op korte termijn 25 schoonmakers/schoonmaaksters, vijf chauffeurs, vijf conciërges, tien stratenmakers en zeven stratenvegers. Voor alle functies geldt een contract van drie maanden met een optie op een verlenging van nog eens drie maanden.

Wethouder Ángela Diaz benadrukt bij de oproep het belang van de schoonmaakdiensten in de huidige crisistijd: “In tijden van crisis zoals deze is het van groot belang om het werk van de schoonmaakdiensten te intensiveren en alle taken op het gebied van desinfecteren naar behoren uit te voeren. Datzelfde geldt voor de operationele dienstverlening binnen alle gemeentelijke gebouwen. Bovendien staat het zomerseizoen voor de deur, waardoor er ook op het gebied van onze stranden en dienstverlening in de toeristische sector een vraag is naar personeel.”

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s